Hirdetés

Egyszerre vicces és rémséges a Garfield vadonatúj trailere

|

Aki olvasta a Garfield zsebkönyveket, annak több poén is ismerős lehet.

Hirdetés

Az valószínűleg már senkit sem ér meglepetésként, hogy új animációs film készül Garfield kalandjaiból, hiszen már érkezett hozzá kedvcsináló, sőt magyar szinkronosan is láthattuk az előzetest - arról nem is beszélve, hogy sokáig azon volt kiakadva egy réteg, hogy ezt a karaktert is Chris Pratt szólaltatja meg (ami abból fakadt, hogy Pratt lett Mario hangja a visszavonult Charles Martinet helyett). 

Nincs már olyan messze a Garfield premierje, hiszen a nyarat fogja felvezetni május végén, emiatt a Sony Pictures mindent bevet, hogy semmiképpen se felejtsük el a falánk, pufók cica eredettörténetét, ráadásul az új trailerben számos, eddig sosem látott jelenetet is bevetnek a figyelmünk felkeltésére. 

Hirdetés

Aki olvasott pár Garfield képregényt, az jól tudja, hogy milyen humorra számíthat az animációs filmtől, amiből meg is villant párat az alábbi videó, viszont ezek mellett Mark Dindal (Eszeveszett birodalom, Csodacsibe) rendezése igyekszik eredetsztorit is adni a narancssárga macseknak.

Többek között láthatjuk, ahogy Jonhoz kerül kiscicaként, és fontos szerepet kap benne Garfield édesapja is (aki az eredeti változatban Samuel L. Jackson hangján szólal meg), viszont akadnak benne olyan pillanatok is, amik már-már a Scooby-Doo rajzfilmsorozat rémségeit idézi.

Egyébként tavaly decemberben kiderült, hogy ebből a mozis Garfieldből és sok más filmből is videojáték készül, melyek összeállításában a Tencent is segédkezni fog.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)