Hirdetés

A Chris Pratt főszereplésével készülő Garfieldből és sok más filmből is videojáték lesz

|

A Garfield mellett még egy rakat másik projekt is készül, melyek összeállításában a Tencent is segédkezni fog.

Hirdetés

A Star Collective éppen egy raklapnyi filmet tervez összeállítani és szétszórni a világ mozitermeiben. A cég azonban nem állna meg itt: a filmek alapján játékokat is tető alá szeretne hozni, és ezek között kapott helyet a Garfield projekt is. A Chris Pratt főszereplésével készülő produkció eddig ígéretesnek tűnik, de hogy a vicces macsesz kalandjaiból hogyan lesz szórakoztató videojáték, arra még nem kaptunk választ.

Deadline jelentése ugyan lehozta lesz Garfield játék, azt már nem tette hozzá, hogy milyen játékról van szó, milyen platformokra érkezik vagy hogy egyáltalán mikorra lehet ebből bármi. Azt azért hozzátette, hogy több projekt is van a sütőben, melyek megvalósításáért többek között a Tencent is felelni fog.

Hirdetés

Az alábbi filmekből mind videojátékokat akarnak gyúrni:

  • The Garfield Movie - Chris Pratt főszereplésével
  • Every House is Haunted - rendezi Sam Raimi és Roy Lee
  • The Burden - rendezi James Wan és and Sam Raimi
  • Hunting Season - rendezi James Wan és Don Murphy
  • The Call of Cthulhu, Mass Extinction és GMO - rendezi mindhármat James Wan
  • The Goxfather - Jon M. Chutól
  • Memory Lost in Space - Tong Hua regényei alapján

A Call of Cthulhu lehet még itt a főbb téma, de akárhogy is, ez nagyon sok filmes és játékos projekt egyszerre. Kíváncsiak leszünk rá, hogy mi sül ki majd ezekből, már ha valaha is révbe érnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)