Hirdetés

Ebben a filmben láthatjuk Ryan Goslingot és Margot Robbie-t újra együtt

|

A film producere, Josey McNamara reménykedik benne, hogy ez csak a kezdet.

Hirdetés

A Barbie nemcsak az idei év, hanem az egész Warner Bros. legtöbb bevételt termelő mozifilmje is lett egyben, így érthető, hogy a stúdió és a producerek azt szeretnék, ha a két főszereplő, Margot Robbie és Ryan Gosling összeállnának még egy-két jól jövedelmező projekt erejéig. A Barbie folytatását egyelőre nem jelentették be, viszont az kiderült, hogy miben láthatjuk őket együtt legközelebb, és az is felsejlett, hogy folytatódhat később is együtt dolgozhatnak majd. 

Már tavaly augusztusban érkeztek jelentések arról, hogy a Warner szeretné tető alá hozni az Ocean's sorozat előzményfilmjét Jay Roach (Austin Powers-filmek) rendezésében, az eddiginél nagyobb büdzséből, a főbb szerepekben Ryan Goslinggal és Margot Robbie-val. 

Hirdetés

A GamesRadar+ nemrég interjút készített az előzményfilm producerével és egyben a LuckyChap Entertainment vezetőjével, Josey McNamarával a BFI London Film Festival keretében, aki bár nem sok mindent tudott mondani a projekt kapcsán, de azt kijelentette, hogy igyekeznek felérni a franchise színvonalához és már alig várja, hogy a nézők láthassák a végeredményt. A GamesRadar+ megkérdezte őt Gosling és Robbie első Barbie utáni találkozásáról is, íme a válasz: 

"Csodálatosak együtt. Nagyszerű lenne, ha minél több projektet tudnánk velük megvalósítani, akár ezen kívül is."

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan miről fog szólni a Carrie Solomon (Diane védelmében) forgatókönyve alapján készülő Ocean's előzményfilm, de várhatóan az 1960-as évek Európájában játszódik majd, és feltételezhetően a fiatal Danny Oceanre fókuszál majd, akit a spekulációk alapján Gosling fog játszani George Clooney nyomdokaiba lépve. 

Ti milyen filmekben tudnátok még elképzelni Robbie-t és Goslingot együtt?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)