Hirdetés

Immár a Barbie az egész Warner legtöbb bevételt termelő mozija

|

A legújabb számok alapján megint rekorder lett az új Barbie-film.

Hirdetés

Óriási mérföldkövet hagyott magam mögött a Barbie-mozi. Nemrég arról számoltunk be, hogy ez a film az egész Warner második legjövedelmezőbb alkotása világszinten, sőt lokálisan, az Egyesült Államokban az élre is tört, most pedig már az a helyzet, hogy a The Numbers számai lapján át is adhatjuk az aranyérmet Greta Gerwig filmjének.

Az itteni mutatók szerint ugyanis a Warner eddigi bajnoka, a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész világszinten 1,315 milliárd dollár bevételt hozott, most hétvégén a Barbie azonban eljutott egészen 1,340 milliárdig, vagyis immár ez a legtöbb pénzt a konyhára hozó Warner-film. A The Numbers adatai szerint egyébként minden idők legtöbb bevételt kitermelő filmjeinek összesített listáján a 16. helyen áll a Barbie.

Hirdetés

Érdemes megjegyezni, hogy a nap bevételösszegző oldal, a Box Office Mojo számai picikét mások. Itt ugyanis a Barbie-film 1,341 milliárdnál tart, a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész mellett viszont 1,342 milliárd szerepel a listában, szóval ebben a felsorolásban még van egy hajszálnyi különbség a két mozi között, de tényleg csak pillanatok kérdése, hogy itt is megforduljon az állás.

A Barbie számára a következő nagy falat a 2023-as év eddigi bajnoka, az 1,359 milliárd dollárt termelő Super Mario Bros.: A film lesz, amit minden bizonnyal napokon belül utol is fog érni. Tényleg ott tartunk, hogy nincs hét, mikor ne ünnepelhetnének Margot Robbie-ék.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)