Hirdetés

Durván elhalasztották a női John Wick spin-offot - egy másik, sokak által várt film veszi át a helyét

|

A Lionsgate átrendezte a mozis naptárát, ami a Ballerina című John Wick spin-offot és A holló rebootot érinti.

Hirdetés

Nagyjából annyira kell komolyan venni a mozifilmek és sorozatok premierjének elsőként beharangozott időpontját, mint amennyire a videojátékok megjelenési dátumait. Ezer és egy különböző dolog közbejöhet, ami az adott produkció késését eredményez: sztrájkolnak Hollywoodban, kreatív nézetkülönbségek miatt le kell cserélni a rendezőt/forgatókönyvírót/főszereplőt, a tesztvetítések közönségének negatív reakciói hatására pótforgatásokat rendelnek el, és így tovább.

Ezúttal a Lionsgate döntött úgy, hogy változtat a premierdátumokon, megkavarja kicsit a filmes naptárát, minek eredményeképpen az Ana de Armas főszereplésével készülő John Wick spin-off, a Ballerina bemutatója egészen 2025-ig csúszott.

Hirdetés

A Deadline beszámolója szerint a késlekedés oka, hogy a filmet rendező Len Wisemannel szorosan együttműködő Chad Stahelski, a franchise ura és parancsolója további akciójelenetekkel dúsítaná fel a Ballerinát, amelyet így csak 2025. június 6-ától tűzik majd műsorukra az amerikai mozik. Nálunk várhatóan egy nappal korábban kezdik majd el vetíteni.

Nagy szerencséje a Lionsgate-nek, hogy tulajdonképpen már bevetésre készen áll A holló reboot, amelyben a nemrég kábítószer birtoklásáért elítélt Bill Skarsgård alakítja a halálból visszatérő és gyilkosain kegyetlen bosszút álló Eric Draven, a néhai Brandon Lee ikonikus szerepét. Meg is kapta szépen a Rupert Sanders rendezte film a mostanáig a Ballerinának fenntartott június 7-ét amerikai premierdátumnak.

Párhuzamosan az iméntiekkel, egy harmadik film bemutatójának időpontját is ismertette a Lionsgate. Guy Ritchie egyelőre cím nélküli, saját forgatókönyvéből készülő alkotásáról van szó, amelyben Henry Cavill, Jake Gyllenhaal és Eiza González kapta a három főszerepet. Cavill és Gyllenhaal karakterei mentőakciókra szakosodott specialisták, akiknek egy magas rangú közvetítő (González) biztonságáról kell gondoskodniuk. Ez 2025. január 17-én debütál az amerikai mozikban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)