Hirdetés

Durván elhalasztották a Fűrész XI bemutatóját

|

Az előzetes tervek szerint idén szeptemberben került volna sor a premierre, de ez most megváltozott.

Hirdetés

Rendesen megnyúzták az évek során a Fűrész franchise-t, mi több, az idén 20. évfordulóját ünneplő széria tavaly októberben immáron tizedik alkalommal látogatott el a nagyvásznakra. A Fűrész X - részben rendkívül alacsony, 13 milliós büdzséjének köszönhetően - szépen teljesített pénzügyileg, így nem vártak sokat, decemberben bejelentették a folytatást.

A Lionsgate anno egy stílusos Instagram posztban leplezte le: 2024. szeptember 27-én kerül az amerikai mozikba a következő felvonás, a Fűrész XI. A tervek azonban most változtak, ennek következtében pedig jelentősen elhalasztották a 11. Fűrész film bemutatóját.

Hirdetés

A 2024-es dátum már bejelentésekor vészesen közelinek hatott, illetve az utóbbi időben is nagy csend övezte a projektet, vélhetően még a gyártás sem vette kezdetét. A mostani csúsztatás értelmében az eredetileg 2024. szeptember 27-ére beharangozott bemutatót egy évvel későbbre, egészen pontosan 2025. szeptember 26-ára helyezték át.

A cselekményről továbbra sem derültek ki részletek, ám nem olyan vad feltételezés, miszerint a Fűrész XI visszatérhet a Tobin Bell által megformált John Kramerhez - elvégre a rajongók is ezt szeretnék.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)