Hirdetés

Drámai trailer készít fel a Vaják 3. évadának befejezésére

|

Hamarosan kiderül, hogy Henry Cavill hogyan búcsúzik a Netflix sorozatától.

Hirdetés

Június végén rajtolt el a Netflixen a The Witcher sorozat harmadik szezonjának első fele, amely bemutatta, hogy mihez kezdtek hőseink a korábbi események után, és merre tartanak tovább a történetben. A készítők korábban azt ígérték, hogy a folytatás ismét könyvhű lesz, és erről, valamint a 3. évad minőségéről is írtunk az első felvonásról szóló kritikánkban.

Méltó búcsút ígértek Henry Cavillnek, akinek távozásából lényegében reklámot csinált a Netflix, már csak az a kérdés, hogy a színész hogyan fogja maga mögött hagyni Ríviai Geraltot. 

Hirdetés

A legújabb kedvcsináló arra készít fel minket, hogy milyen izgalmakkal, látványos harcokkal, drámai pillanatokkal és könnyes jelenetekkel teli lesz a harmadik évad második fele, amit július 27-től nézhetnek meg a rajongók a streamingszolgáltatón keresztül. Íme az ízelítő a végjátékból: 

"Innen már nincs visszaút." - hangzik el Geralttól, és a karakter valóban az útja végére ért, legalábbis Henry Cavill megformálásában, hiszen Liam Hemsworth átveszi tőle a stafétát. Ti nézni fogjátok a negyedik szezont is vagy a harmadikkal elköszöntők a Vajáktól?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)