Hirdetés

A Netflix csúnyán kihasználja, hogy Henry Cavill búcsúzik a Vaják sorozattól

|

Eközben Liam Hemsworth már készül leváltani őt.

Hirdetés

Sok rajongó mellett minket is megdöbbentett az, amikor Henry Cavill bejelentette, hogy három évad után kiszáll a Netflix The Witcher-, azaz Vaják-sorozatából, és a negyedik szezontól már Liam Hemsworth-t láthatjuk majd a szerepben. A jelentések szerint azért történt mindez, mert Cavill nem volt elégedett azzal, ahogyan az alapanyaggal bánnak az írók, és azzal, amerre halad a sorozat jövője - persze hivatalosan ebből semmi sem lett megerősítve, de a kreatív nézetkülönbség logikus érv. 

Akárhogy is történt, Cavill a 3. évaddal elköszön Ríviai Geralttól, ahogyan azt a sorozat promóciós körútján is érezhette a közönség, hiszen nyilvánosan elbúcsúzott a színésztársaitól. Egyelőre csak a szezon első felét kaptuk meg, a második adagra július 27-ig kell várnunk, szóval nem tudjuk még, hogy milyen lesz az a hősies búcsú, amit ígértek a készítők, de egy furcsaságra felfigyelt a sajtó. 

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy a The Witcher hivatalos Twitter-fiókja megosztott néhány fotót, amiken az látható, hogy egy reklámkampány keretében különböző felületekre (a londoni The Shardra, a South Bankra, az Edinburgh-i kastélyra és a doveri fehér sziklákra) vetítettek ki egy szöveget, amely annyit jelent, hogy "Igen, még mindig ő Geralt a harmadik évadban." A képekhez aztán azt a kommentárt fűzte a megosztójuk, hogy "Csak arra az esetre, ha emlékeztetőre lenne szükséged". 

A reklám előtt azért is állunk széttárt kezekkel, mert a közösségi médiában hemzsegnek azok a vélemények, amik azt harsogják, hogy a harmadik évad után kaszálják is az egész szériát, a Netflix pedig mintha erre rájátszva Cavill távozásából akarna profitálni, hogy aki már a színész bejelentése után így tett volna, az még mindenképpen maradjon kicsit - miközben több évadot tervez Hemsworth Geraltjával is. Szóval lehetséges, hogy pont azt éri most el, hogy a nézők arra már nem lesznek kíváncsiak, amiben már nem Cavill játssza a karaktert. Persze az idő majd eldönti. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)