Hirdetés

Így búcsúzott el Henry Cavill a Vaják sorozat többi színészétől

|

Bizonyára négyszemközt is megköszönte a Netflix adaptációján végzett munkájukat, de a színész olyan kedves, hogy ezt megtette nyilvánosan is.

Hirdetés

Június 29-én elrajtol a Netflixen a Vaják 3. évada, vagy legalábbis annak a fele, ugyanis a másik felét csak július 27-én kapjuk majd meg. Nemcsak azért lesz izgalmas a folytatás, hogy éppen hol tartanak hőseink (hiszen menekülniük kell és ahogy a legutóbbi kedvcsinálóban láthattuk, Cirinek igencsak kamatoztatnia kell a Kaer Morhenben tanultakat), hanem a főszereplő, Henry Cavill miatt is.

Ez lesz ugyanis Cavill búcsúja a sorozattól, a már biztosan megvalósuló negyedik évadban ugyanis Liam Hemsworth fogja átvenni tőle Ríviai Geraltot, akivel a Netflix több évadra tervez. Cavillnek azonban előtte még kijár a méltó elköszönés: bár a karakterre nehéz pillanatok várnak az új évadban, azonban a széria alkotója szerint hősies búcsút fog kapni, olyat, amilyet megérdemel. 

Hirdetés

A hétvégén megrendezésre került esemény, a Netflix TUDUM során megnézhettünk egy jelenetet a Vaják 3. szezonjából, amelyben mindenki harcol mindenkivel, a sorozat színészei pedig kivették a részüket a produkció népszerűsítéséből, ugyanis a helyszín Brazíliában volt, ahol felbukkant Henry Cavill, Freya Allan (Ciri), Anya Chalotra (Yennefer) és Joey Batey (Kökörcsin) is. Szóba került az is, hogy milyen volt Cavill számára az utolsó évadot forgatni, amire a színész megható választ adott: 

"Igazából csak a színésztársaimról szeretnék beszélni, mert ismét nagy öröm és megtiszteltetés volt veletek dolgozni. Annyi árnyalatot és részletet hoztatok ezekbe a karakterekbe, amelyeket gyakran fenyeget a túlzott leegyszerűsítés veszélye, és amit velük tettetek, az munkával, gondossággal és erőfeszítéssel járt. És higgyétek el, a veletek való munka volt a legnagyobb öröm. Szóval, csak azt szeretném mondani, hogy nagyon fogtok hiányozni."

Batey cserébe megköszönte Cavillnek, hogy három évadon keresztül hihetetlen munkát végzett a Vajákon és elmondta, hogy mennyire hiányozni fog nekik, és hogy mennyire szeretik őt. Ha szeretnétek végignézni a panelt, az alábbi videóval megtehetitek (1:28:43-nál kezdődik):  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)