Hirdetés

Drágám, a kocsik összementek! - élőszereplős Hot Wheels film készül

|

Miért pont a Hot Wheels kisautóiból ne születne filmes univerzum?

Hirdetés

Deadline jelentése szerint a Mattel Films és a Warner Bros. Pictures összefogtak, hogy J.J. Abrams Bad Robot stúdiójával karöltve összehozzanak egy Hot Wheels filmet. Egy ideje már hallani pletykákat a projektről, de most bebizonyosodott, hogy egy élőszereplős moziról van szó.

A Hot Wheels a világszerte népszerű kisautó márka, aminek rajongói imádnak elképesztő pályákat összehozni és nem restek arcpirító összegeket kiadni egy-egy dögösebb járgányért.

Hirdetés

Tehát adott egy újabb hobbi, amiből Hollywood pénzt csinálna. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy ezt pontosan hogyan is tervezik, de a Deadline úgy tudja, a tervek szerint kapni fogunk egy "hajmeresztő akciófilmet, ami bemutatja majd a legmenőbb autókat, monster truckokat és motorokat". Ez így elsőre bizony egy halálos iramú mókának hangzik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Akármi is lesz ebből, biztos nagy sikere lesz. A Mattel egyébként egy sztárokkal teletömött élőszereplős Barbie filmen is keményen dolgozik, szóval hamarosan gyerekjátékok fogják elözönleni majd a vetítőtermeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)