Hirdetés

Korunk egyik legjobb komikusa is csatlakozott a Margot Robbie-féle Barbie mozihoz

|

Egyre izgalmasabbnak tűnik a Barbie filmadaptáció stáblistája.

Hirdetés

Hosszú ideje tudjuk már, hogy hamarosan nem csak a srácok gyerekkora elevenedik meg a filmvásznon, hiszen a G.I. Joe és a Transformers mozik után egy újabb film érkezik, ami gyermekjátékokat adaptál és ültet át a nagyvászonra. Margot Robbie főszereplésével ugyanis egy élőszereplős Barbie film készül Greta Gerwig rendezésében.

Barbie szívszerelmét, Kent Ryan Gosling fogja alakítani, és biztosan szerepel még a filmben Kate McKinnon, Emma Mackey, Simu Liu, America Ferrera, Alexandra Shipp, Ariana Greenblatt, sőt a Deadline legfrissebb értesülései szerint Will Ferrell is.

Hirdetés

Ferrellnél jobb és népszerűbb komikust nehezen lehetne találni, így erősen bízunk benne, hogy humorával fel tudja majd dobni a Barbie-t. Az egyelőre sajnos nem tudjuk, hogy a színész egészen pontosan mit is fog majd eljátszani, kíváncsian várjuk a további részleteket. 

A Barbie forgatása jelenleg is zajlik, arról viszont még nincs információnk, hogy mikor tervezik bemutatni. 

Will Ferrell

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)