Hirdetés

Thor: Ragnarok - Doctor Strange is csatlakozik

|

Úgy néz ki, hogy bővül Thor csapata. A világ pusztulásának megakadályozásában a jó doktor is besegít majd.

Hirdetés

A D23 oldalon olvashattunk az egeres cég következő évéről, és egy kicsit bőbeszédű lett a Disney idei évköszöntője. Itt volt szó a következő Star Wars filmről, de ami izgalmasabb, hogy a Marvel univerzumról is.

Utóbbi azért volt fontosabb, mert a 2017-es filmek kapcsán új infókat is elrejtettek a posztban. Miután megemlítették, hogy mennyire jó lesz majd Grootot újra a vásznon látni a Guardians of the Galaxy Vol. 2-ben, rátértek a lényegre is.

"A Thor: Ragnarok novemberben összehozza a Thor, Hulk és Doctor Strange hármast, hogy leszámoljanak új és régi intergalaktikus ellenfeleikkel."

Azt már régóta tudjuk, hogy Hulk beszáll az űrbuliba, de arra nem volt utalás, hogy a doki komolyabb szerepet kapjon. A Doctor Strange mozi egyik stáblista utáni jelenete sejttette, hogy esetleg szóba kerül majd a film során Strange karaktere is, de egy-két említésen kívül nem gondoltuk volna, hogy komolyabban felbukkan.

A D23 posztja szerint úgy néz ki, hogy a doktor még képernyő időt is kaphat, ami csak komolyabb súlyt rak az egész történetre. Mi reméljük, hogy tényleg így lesz, és nem csak valami stáblista utáni jelenetben láthatjuk viszont kedvenc mágusunkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)