Hirdetés

Így halt meg végül Deadpool

|

Megjelent végre a Deadpool: The End, a képregényben pedig a Marvel változatos formában meséli el a szószátyár zsoldos történetének végét, illetve végeit.

Hirdetés

Még tavaly októberben adta tudtunkra a Marvel Comics, hogy számos szuperhősük megkapja saját "The End" képregényét, azaz elmesélik nekünk Marvel Kapitány, Doktor Strange, Miles Morales, Amerika Kapitány, Venom és Deadpool utolsó kalandját. A következőkben az utolsó füzetről, vagyis a Deadpool: The Endről lesz szó, ha tehát olvasás útján akarjátok átélni a képregény által nyújtott élményeket, akkor kanyarodjatok bátran a GameStar valamely másik híre felé, ha azonban nem zavarnak a spoilerek, akkor bátran olvassatok tovább. 

Hirdetés

A Deadpool: The End annak a Joe Kellynek a tollából született, akit régi ismerősként köszönthetnek a karakter képregénysorozatainak rajongói, szóval elmondható, a Marvel értő kezekbe adta ezt a fontos füzetet. Kezdésnek gyorsan elevenítsük fel, ki is Deadpool szívszerelme: a mindig mókázó bérgyilkos nem mást, mint a Halált imádja kamaszfiúként. Igen, a Marvel képregényeinek univerzumában a Halál egy valódi entitás, és történetesen hölgy. Nem mellékesen Thanos is az ő kezére áhítozik, Halál kegyeit keresve pattintotta össze anno a Végtelen Kesztyűt is a képregényekben, szóval valóban kapós hölgyeményről van szó. Deadpool kavart már egy csomót Halállal az elmúlt években, de szerelmük végül sosem teljesedhetett be igazán. Nos, az új Deadpool: The End füzetben a címszereplő úgy dönt, ha Halál nem lehet az övé, akkor bizony senkié se legyen. Meg akarja tehát ölni Halált, ami egyébként azért is kapóra jönne, mert így Deadpool jelenleg már 97 esztendős lánya, Ellie örökké élhetne: ha nincs Halál, akkor nincs halandóság sem, szóval nem kellene attól tartani, hogy az idő vasfoga és az öregkor egyszer legyűri Ellie-t.

Úgy tűnik azonban, hogy Ellie-nek ez annyira nem tetszik, ugyanis egy meglehetősen menő Deadpool páncélban megtámadja hősünket, és meg akarja akadályozni aput terve kivitelezésében. Végül rendhagyó megoldást találnak a problémára: egy olyan szerkezettel, amely még Deadpoolt is képes megölni, mindkettejük életének véget vetnek, apa és lánya együtt hallnak meg. Így tehát a történet végén nem Deadpool öli meg a halált és vet véget a halandóságnak, hanem a halhatatlan antihős nyer végső nyugalmat. A túlvilágon pedig nem más várja Deadpoolt, mint maga a halál, hiszen végre hősünk is halott, így nyugodtan együtt lehet Halál úrnővel az örökkévalóságig. 

Deadpool: The End még számos más lehetséges befejezést is tartalmaz Wade Wilson számára. Ezek már rövidebb sztorik, de az közös bennük, hogy egyik sem végződik valódik happy enddel. Persze Deadpool esetében nem is nagyon vártunk mást. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)