Hirdetés

Deadpool 2 - Wade Wilson bepasizik a folytatásban?

|

Ryan Reynold egy interjúban mondta el, hogy egyáltalán nem biztos, hogy második rész szerelmi szála is Vanessához, vagy egyáltalán egy nőhöz kötődik majd.

Hirdetés

Most, hogy megtalálták az új rendezőt, hamarosan elkezdődhet a Deadpool 2 forgatása. Ennek kapcsán kapták mikrofonvégre a Wade Wilsont alakító Ryan Reynoldsot, ahol a karakter jövőjéről kérdezték.

"Deadpoolnak teljesen mást jelent a szerelem, mint mondjuk Batmannek vagy bárki másnak. Úgy gondolom, hogy ezt jobban is ki lehetne hangsúlyozni. Ő egy kívülálló, minden szempontból."

- mondta Reynolds, aki szerint ha valaki, akkor épp Deadpool léphet meg egy ilyet. A karakter már a képregényekben is rengeteg flörtölt más szereplőkkel (például Thorral vagy Pókemberrel), ő a Marvel első pánszexuális karaktere. A színész szeretné, ha hűek maradnának az alapanyaghoz.

"Az egyetlen dolog, amit szem előtt kell tartanunk a jövőben, az az, hogy tartjuk-e magunkat a kánonhoz, amit megteremtettünk. Ennek egyik alapköve, hogy Deadpool szerelmes Vanessába. Nem azért, mert nő, hanem mert egyszerűen szereti."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)