Hirdetés

Deadpool 2 - megvan az új rendező

|

Jó hír a piros latexbe öltözött antihős rajongóinak: megvan a folytatás rendezője, nincs miért aggódni. A John Wick bejött? Akkor most örülni fogsz.

Hirdetés

Tom Miller néhány hete bejelentette, hogy dobbant a Deadpool 2 csapatából kreatív különbségekre hivatkozva. Valami nem stimmelt közte és Ryan Reynolds között (ami nem csoda, tekintve, hogy emberünk az ikertestvérével sem jön ki jól), így dobta a projektet.

Szerencsére nincs miért aggódnunk, mert befutott a megmentőnk, David Leitch. A John Wick rendezője veszi át Tom Miller helyét, így a forgatás lassan el is kezdődhet. Egyébként azt fontos megjegyezni, hogy bár Miller lelépett, az eredeti írók, Paul Wernick és Rhett Rheese még mindig a csapat tagjai. A sztori miatt tehát most sem kell majd aggódnunk.

A Deadpool 2 premierjének dátumát még nem tűzték ki, és a rendező váltás miatt valószínűleg egyébként is csúszik az egész, de remélhetőleg március környékén már valóban nekiállhatnak a forgatásnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)