Hirdetés

Napi büntetés: amikor Ryan Reynoldsot a saját ikertestvére szivatja

|

A GQ Ryan Reynoldsot is beválasztotta a 2016-os Man of the Year címre. Ennek örömére készült is vele egy interjú, ahol az "ikertestvére" darabokra szedi emberünket.

Hirdetés

Ryan Reynolds olyan nevekkel került egy listára, mint Usain Bolt olimpiai bajnok és Warren Beatty, a jól ismert színész/filmkészítő. Ilyen arcok között van mit bizonyítani, de a GQ interjújában ha mást nem, a humorát megmutathatta.

A mostanában jól helyezkedő színész "ikertestvére" Gordon Reynolds nem vesztegette az idejét, rögtön rátért a nagy sikerű Deadpoolra és a kevésbé nagy sikerű Green Lanternre. Az utóbbival kapcsolatos vicceket valószínűleg még hosszú évekig fogja hallgatni (okkal).

Reynolds (nem Gordon) következő nagy dobása a Deadpool 2 lesz, amit a tervek szerint januárban kezdtek volna el forgatni, de a rendező lelépett, és Junkie XL is kiszállt a projektből. Reméljük hamarosan felépül az új banda, mert nagyon szeretnénk viszontlátni kedvenc piros bolondunkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)