Hirdetés

Daredevil sorozat - meggyőző az első trailer

|

Hamarosan a filmvásznon is találkozhatunk majd a Marvel és a Netflix első szerelemgyerekével, Daredevil ugyanis egy egy hamarosan induló sorozatban tér vissza.

Hirdetés

A fenegyerek legutóbb több mint 10 évvel ezelőtt jelent meg a vásznon, akkor még Ben Affleck alakításában, aki azóta már a másik oldalt erősíti és hamarosan mint Batman tér majd vissza. Szerencsére az alkotók úgy érezték, van még szufla ebben a Daredevil sztoriban, így hamarosan újra találkozhatunk a maszkos szuperhőssel.

A Netflix néhány órája tette közzé a készülő sorozat első előzetesét, amely felvezeti az április 10-én induló, 13 részes szériát. Ez az első abból a négy sorozatból, amit a Marvel és a Netflix közösen készítenek. A Marvel egyébként több univerzumot is betolt már a tévé képernyőire, elég csak az Agents of SHIELD-re vagy az Agent Carterre gondolni, azonban ez az első alkalom, hogy tényleges szuperhős lesz a főszerepben.

Az előzetesből úgy tűnik most sem fogunk csalódni, a minőségre legalábbis biztosan nem lehet panaszunk, a show simán hozza a nagy csatornák által is nyújtott minőséget. Kíváncsian várjuk, mit tudnak kihozni az egyébként ígéretesnek tűnő sztoriból.

Nektek melyik a kedvenc szuperhősös sorozatotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)