Hirdetés

Danny Trejo és a láva-zombik - újabb röhejes horror készül

|

Danny Trejo bárkivel és bármivel képes harcolni. Most akkor legyenek vulkáni zombik kibelezve, olyan úgysem volt még...

Hirdetés

Mióta divatba jöttek az élőhalottak, az Asylum stúdió és társai sorra bombázták a nézőket mikroköltségvetésből összerakott anyagokkal, amelyek már olyannyira a silány kategóriát képviselték, hogy tökéletesen élvezhető szennyként maradtak fent a baráti társasággal ZS-kategóriás filmeket nézők klubjában. A legújabb agymenés azonban még ezekre is rápakol egy lapáttal.

A Machete széria sztárja, Danny Trejo zombikkal fog harcolni. Nem újdonság ez, Trejo bármivel és bárkivel szívesen összeakasztja jellegzetes bajszát, most azonban nem az egyszerű hörögve császkálókkal gyűlik meg a baja, hanem... nehéz röhögve leírni... vulkánzombikkal! Azt hittük, hogy a Sharknado (tornádó cápákból) koncepciója után nem tudnak minket meglepni, mégis sikerült.

A Volcano Zombies sztorija (nem röhög, olvas tovább) szerint a főhős életét megnehezíti széteső családja és a szunnyadónak hitt vulkán, ami kitörni készül és mivel átkozott hegyről van szó, a láva vulkánzombi-hordákkal van tele. A család természetesen menekülőre fogja a dolgot, de valószínűleg nem húzzák majd sokáig. A rendezést egyébként Rene Perez-nek róhatjuk fel, aki már több hasonló kaliberű filmet is összehozott.

A fenti poszteren található "The Dead Don't Burn" feliratra külön felhívnánk a figyelmet, sajnos a fotókon még csak Trejo látható. Nehéz pontosan megmondani az arcát nézve, de ő talán nem zombi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)