Hirdetés

Danny DeVito szívesen eljátszaná újra Pingvint, de van egy feltétele

|

Több mint 30 éve már annak, hogy DeVito megáldott bennünket Oswald Cobblepot legjobb megformálásával. A legenda most a visszatérésről beszél.

Hirdetés

Gotham lovagjának rajongói imádják Michael Keatont, aki a The Flash kedvéért ismét belebújt Batman szerelésébe. Nem ő tehet róla, hogy a film pocsék lett. Mindenesetre a tömegek visszasírják gyerekkoruk hőseit, és rengetegen szeretnének egy újabb Keaton DC filmet, ugyanakkor nem csak a nézők emlegetik fel a klasszikus szuperhősös mozikat.

Danny DeVito a Screen Rantnek adott interjújában elmondta, hogy ő is szívesen visszatérne, mivel Oswald Cobblepot szerepe volt a kedvence.

Hirdetés

Pingvint azóta megformálta néhány színész (legutóbb Colin Farrell), ám DeVito alakítása feledhetetlen maradt. A színész nagy örömmel ragasztaná vissza a műorrát, de lenne egy feltétele.

"Ha Tim Burton rendezné, akkor egy pillanat alatt repülnek. Oswald volt a kedvencem. Nagyon jól éreztem magam. Olyan teátrális volt az egész. Néha szeretek valami nagyont hozni, szóval ott lennék egy pillanat alatt. Imádtuk az egészet."

Egy Tim Burton rendezte Batman a klasszikus filmek színészeivel olyan téma, ami újra és újra előkerül a filmipari beszélgetésekben. A vágyakozást az sem enyhítette, hogy Keatonnek, DeVitónak és Arnold Schwarzeneggernek volt egy közös kis pillanata az Oscar gálán.

Talán majd egyszer újra összeállhatnak a legendák.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)