Hirdetés

Csúcsra járatják a John Wick franchise-t, két újabb produkcióval bővül az univerzum

|

A John Wick filmek rendezője, Chad Stahelski mesélt a készülő alkotásokról.

Hirdetés

A 2014-ben bemutatott John Wickkel arany tojást tojó tyúkra talált a Lionsgate: olyannyira, hogy idén már a negyedik filmet (John Wick: 4. felvonás) kaptuk meg Keanu Reeves főszereplésével, miközben megérkezett az első spin-off sorozat is a The Continental képében, és számíthatunk még egyre, az Ana de Armasszal készült Ballerinára - de terveznek AAA-kategóriás videojátékot is. 

A Lionsgate azóta zöld utat adott a John Wick 5-nek, a filmek rendezőjének, Chad Stahelskinek pedig már egészen a kilencedik részig vannak ötletei, szóval nem egyhamar szakadunk el a bérgyilkosok világától, amely Stahelski nyilatkozata alapján két további produkcióval is gyarapodik. 

Hirdetés

Stahelski a The Playlist The Discourse podcastjában fedte fel, hogy egy élőszereplős sorozat és egy anime is készülőben van a háttérben. Előbbi a bérgyilkosok világát uraló Belső Körre fókuszál majd, amelynek erejét megtapasztalhattuk a John Wick: 4. felvonásban. A Belső Kör és a hozzá kapcsolódó lore misztikussága azonban könnyen elveszhet azzal, ha tüzetesen bemutatják, de szerencsére ezzel Stahelskiék is tisztában vannak, erre odafigyelve dolgoznak a koncepción: 

"A Lionsgate megbízott minket egy John Wick tévésorozat fejlesztésével, mi pedig úgy gondoltuk, hogy jobban is elmerülhetnénk a Belső Körben. Az Austin Powers-filmek olyan jól kifigurázták. A gonoszság sztereotípiái a világ különböző etnikumaiból egy asztalnál ülve. Soha nem fogjuk megmutatni az egész Belső Kört; megmutatjuk a képviselőit, de mindig megtartunk valamennyit ebből a titokzatosságból."

A rendezőnek már arról is vannak elképzelései, hogy kiket láthatnánk viszont a filmekből: 

"Szeretem Donnie-t [Yen], szeretem Rinát [Sawayama], szeretem Mr. Senkit [Shamier Anderson], és ez a tévésorozat lehetőséget ad arra, hogy kibővítsük azt a szórakoztató világot, amit létrehoztunk. És nem kell, hogy John Wickről szóljon, tudod, mire gondolok. Felfedezhetünk más dolgokat is."

Erre a felfedezésre pedig lesz egy másik lehetőség is, méghozzá a már említett japán anime, amely miatt szintén nagyon izgatott Stahelski, mivel elmondása alapján imádja a műfajt. Úgy véli, hogy nagyszerű történetekkel bővíthetik majd ezáltal a John Wick univerzumot, olyanokkal, amik animeként egyszerűen jobban működhetnek, mint tévésorozatként. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)