Hirdetés

Cobie Smulders már jó előre tudta azt, amivel a Titkos invázió nézői csak most szembesültek Maria Hill kapcsán

|

Évek óta tisztában volt vele, mégis titokban tudta tartani a dolgot a stúdió.

Hirdetés

Cobie Smulders először az első Bosszúállók filmben alakította Maria Hill S.H.I.E.L.D. ügynököt, de későbbszerepelt az Agents of S.H.I.E.L.D. című tévésorozatban, és egy halom MCU-s moziban, többek között a későbbi három Bosszúállók epizódban is. Hosszú ideje tudjuk, hogy része lesz a Secret Invasion, avagy Titkos invázió című Disney+-os sorozatnak is, azonban arra valószínűleg nem sokan számítottak, hogy mi történik vele a szériában. Most pedig értelemszerűen masszív spoilerek következnek.

A Titkos invázió nézőinek nem újdonság, hogy Smulders karaktere, Maria Hill meghal a sorozatban, egészen pontosan az aktuális főgonosz, a skrull Gravik öli meg őt. Hill halála sokként érte az MCU rajongóit, de vajon a színésznő mennyi ideje tudta, hogy ez fog történni? Nos, most elárulta, hogy bizony már hosszú évek óta.

Hirdetés

Smulders a The Hollywood Reporternek adott interjújában mesélt arról, hogy már a nulladik percben úgy kereste meg őt a sorozat ötletével Lou D'Esposito, a Marvel Studios társelnöke, hogy elárulta neki, karaktere bizony ebben a szériában fog elbúcsúzni az MCU-tól, megölik őt. A színésznő szerint igazából az a megdöbbentő, hogy ez éveken át titok tudott maradni, őt gyakorlatilag a premierig senki sem szerzett minderről tudomást, nem szivárgott ki semmilyen formában sem karaktere halála. 

Persze arról a Marvelről beszélünk, ahol már hatalmasra van tárva a multiverzum kapuja, szóval Maria Hill bármikor visszatérhet egy párhuzamos univerzumból. Cobie Smulders elmondta, hogy semmit sem tud a stúdió jövőbeli terveiről, de ha érkezik egy hívás, akkor ő nyitott lenne akár a folytatásra is. Annak tükrében, hogy ilyen hosszú ideig titokban tudta tartani karaktere tervezett halálát, azért ne vegyünk mérget arra, hogy a színésznő most a színtiszta igazat mondja, és a bizonyos telefon eddig egyáltalán nem csörrent meg.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)