Hirdetés

Chris Evans egy fontos üzenethez használta fel véletlenül kikerült meztelen fotóját

|

Hiába próbálták meg Chris Evans rajongói kutyás képekkel elfedni a véletlenül posztolt péniszfotó által gerjesztett hullámokat, aki látni akarta, az látta is a színész képét. Evens most elárulta, mi állt az egész hátterében.

Hirdetés

A legérdekesebb abban, hogy Chris Evans meztelen képet posztolt nem is maga a fotó volt (bár biztosan ez is sokakat érdekelt), hanem az a tény, hogy a színész rajongótábora egyből összezárt, kedvesen reagált rá, azonnal megvédve Evanst. Az elmúlt napokban maga Evans nem reagált a nagy port kavart bakira, tegnap viszont a Twitteren vette magához a szót, és a hirtelen jött kéretlen figyelmet egyből stílusosan ki is használta.

Hirdetés

Az egykori Amerikai Kapitány ugyanis hazafias húrokat pendített meg. Tweetjében azt írta, most, hogy már rá figyelnek az emberek, menjenek el november 3-án szavazni - ez ugyebár az amerikai elnökválasztás napja lesz, ekkor dől el, hogy az országot jelenleg irányító Donald Trump marad-e az elnöki székben, vagy Delaware állam szenátora, Barack Obama korábbi alelnöke, Joe Biden leváltja őt.

Így kell ügyesen felhasználni egy fontos ügy népszerűsítésére egy orbitális nagy bakit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)