Hirdetés

Charlie Cox hangján szólal meg Daredevil a Spider-Man: Freshman Year animációs sorozatban

|

Sok más egyéb érdekesség is kiderült a Spider-Man: Freshman Year szériáról.

Hirdetés

A 2021-es Disney+ Day óta tudjuk, hogy készül egy Spider-Man: Freshman Year című animációs sorozat, ami Peter Parker gimis gólyaéveit hivatott elmesélni. A San Diego Comic-Conon most erről a szériáról árult el újabb részleteket a Marvel Studios.

A sorozat Peter első gimis évét mutatja be - anno az Amerika Kapitány: Polgárháborúban mutatkozott be az MCU-s Pókember, aki ekkor már a gimi második osztályát taposta, szóval az ideig vezető útról lesz most szó. 

Hirdetés

Kiderült, hogy a Spider-Man: Freshman Yearben szerepelni fog Daredevil, vagyis a Fenegyerek, akit az a Charlie Cox szinkronizálhat, aki a netflixes sorozatokban és a Pókember: Nincs hazaútban is eljátszotta már a vak igazságosztót. 

Ezen felül Nico Minuro, Lonnie Lincoln, Amadeus Cho, és Harry Osborn felbukkanását is megerősítették. Harry szerepeltetése már csak azért is nagyon érdekes, mert a Pókember: Nincs hazaútból kiderült, az MCU világában nincs Oscorp Industries, ami ugyebár Harry apjának, Norman Osbornnak a cége az eredeti Pókember képregényekben és a Sam Raimi féle trilógiában is. 

Norman egyébként maga is tiszteletét teszi a sorozatban. A rosszifúk között olyan ismert arcok bukkannak fel, mint Doctor Octopus, Rinó, Tarantula, Kaméleon vagy Skorpió. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Nico Minuro már feltűnt a Hulun futott Runaways sorozatban és játszható karakterként a Marvel's Midnight Suns videojátékban is találkozhatunk majd vele. Amadeus Cho a képregényekben egy ideig átvette Hulk szerepét, Lonnie Lincoln pedig Pókember egyik régi ellenfelének, Sírkőnek a civil neve. Bármennyire is furcsa, Doctor Strange is szerepelni fog - egyre inkább úgy fest a dolog, mintha az animációs széria nem is az MCU-ban játszódna. Mindezek tükrében elég izgalmasnak tűnik a Spider-Man: Freshman Year, ami 2024-ben fog megérkezni a Disney+-ra.

Az alábbi képen Peter és barátai láthatóak:

Már most megrendelték a második évadot, ami Spider-Man: Sophomore Year címmel érkezik. 

Így fest majd a sorozatban Peter civilként, és házi Pókember szerkójában:

Ez pedig Daredevil szerelése lesz:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)