Hirdetés

Catherine Zeta-Jones főszereplésével jön A nemzet aranya spin-off sorozata a Disney+-ra

|

Sikerült egy hatalmas nevet leigazolni a A nemzet aranya spin-offhoz.

Hirdetés

Még tavaly októberben lehetett hallani arról, hogy a Disney+-ra érkező A nemzet aranya spin-off sorozatnak a szakmában új névnek számító Lisette Alexis lesz a főszereplője, de úgy tűnik, nem teljesen ez a helyzet. Kétségtelenül Alexis alakítja majd a sorozat ifjú hősnőjét, Jesst, de az igazi főszereplő egy valódi világsztár lesz.

Most pedig már az is kiderült, hogy kicsoda, ugyanis Catherine Zeta-Jones aláírta a szerződést, az ő főszereplésével érkezik az új A nemzet aranya (az eredeti filmekben ugyebár Nicolas Cage alakította a kincsvadászt, Benjamin Gatest).

Hirdetés

Catherine Zeta-Jones egy Billie nevű belevaló milliárdos alakít, aki otthonosan mozog a feketepiaci árverések világában, és kincsvadászattal keresi meg a kenyérrevalót. Billie egykor egy nincstelen árva volt, de mára sikerült ravasz, stílusos üzletasszonnyá válnia, aki "megszokta, hogy megkapja, amit akar". Ez a valami most épp egy pánamerikai kincs, de hamar kiderül, hogy sokkal nagyobb a tét. 

A sorozat producere Jerry Bruckheimer, valamint az eredeti két film rendezője Jon Turteltaub lesz. Kíváncsian várjuk, mi sül majd ki mindebből.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)