Hirdetés

Breaking Bad - ez lesz a nyár legnagyobb slágere

|

A világ egyik legjobb sorozatáról van szó, nyilván érdemes belőle zenét remixelni. Kicsi spoiler veszély akad, csak az kattintson, aki látta már az első két évadot.

Hirdetés

A Breaking Bad sorozat nagyságát nem nagyon kell bemutatni, Vince Gillian drámája nálunk is komoly rajongótábort tudhat magáénak a szerkesztőségben.

Láttunk már pár vicces dolgot is a sorozat sikerének köszönhetően, például megtudtuk, milyen is lenne egy Breaking Bad videojáték, vagy egy Breaking Bad LEGO videojáték, most pedig a zenerajongók örülhetnek, egy lelkes művész Breaking Bad remixet készített az első két évad jeleneteiből. Diszkó sláger.

Bármilyen abszurd, nekem bejön. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)