Hirdetés

Fogyatékos vagyok, az a baj

|

Az ELTE Gyógypedagiógiai Karának hallgatói a Bëlga Az a baj című számával olyat műveltek, hogy egyszerre imádjuk őket és szégyelljük magunkat.

Hirdetés

A másságot, legyen az bármilyen, sok emberrel még most is nehéz elfogadtatni. Pedig a legfontosabb dolog, hogy ne lenézzük, sajnáljuk, hanem segítsük azokat, akik valamilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal élnek, vagy bármilyen formában különböznek a társadalom tagjainak többségétől.

Az ELTE Gyógypedagógiai Karán született vizsgamunka, amit alább láthattok, egy hosszas kutatást követően készült el. A készítők felvették a kapcsolatot az érintettekkel, így ahelyett, hogy általánosságokat puffogtattak volna, a valódi problémákat emelték ki, és a szöveggel tanácsokat adnak, hogy mit tehetünk a látás-, mozgássérült, autista vagy bármilyen más fogyatékkal élő emberek életének megkönnyítése érdekében, vagy megnehezítése ellen. A szöveg egyszerre humoros és találó, javasoljuk, hogy mindenki nézze meg.

Van benne pár remek sor, ami elég komolyan betalál, érdemes lehet elgondolkozni rajta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)