Hirdetés

Black Adam továbbra is uralja a mozikat

|

Dwayne "The Rock" Johnson filmje már második hete uralja a box office listákat.

Hirdetés

Nagyon sokat kellett várni rá, hogy Dwayne Johnson meg tudja valósítani a szerelemprojektjét és eljátszhassa a DC antihősét, Black Adamet, ez végül Jaume Collet-Serra (Az árva, Ismeretlen férfi) rendezésében jött össze. A filmet október 21-én kezdték vetíteni az Egyesült Államokban, hazánkban pedig már egy nappal előtte jegyet válthattak rá az érdeklődők.

A mi Black Adam kritikánk, a Puliwood véleménye és a külföldi kritikák szerint sem lett túl acélos a végeredmény, viszont a bevételi adatok alapján sok nézőt be tud vonzani Dwayne Johnson, arról a cameóról nem is beszélve, amely azóta egy hivatalos bejelentést is eredményezett

Hirdetés

A 195 millió dollárból készült film jól kezdett a mozikban: az első hétvége után csak az Egyesült Államokban 67 millió dollárt hozott vissza, amit további 73 millióval fejeltek meg a nemzetközi vetítések, így 140 millió dollárral vágott neki a második hetének. A legújabb statisztikák szerint a Black Adam továbbra is jól szerepel a pénztáraknál, nem pártoltak el tőle a nézők, ugyanis péntek és vasárnap között 27,7 millió dollárt szedett össze, ami a szuperhősfilmeknél szokásos 59%-os csökkenést jelenti a nyitóhétvégéhez képest. A produkció így Amerikában már 111 milliónál jár, azon kívül pedig 139 milliót gyűjtött eddig, szóval összesen 250 millió dollárnál tart. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy nem is nagyon volt ellenfele a mozikban: blockbuster most nem került bemutatásra (a következő a Fekete Párduc 2 lesz november 10-től), így maximum a Lionsgate új horrorja (Démoni fény), Julia Roberts és George Clooney romantikus komédiája (Beugró a paradicsomba) és a Paramount hátborzongató filmje (Mosolyogj) szipkázhatott el nézőket tőle, míg az indie mezőnyben leginkább a Bloody Disgusting által forgalmazott Terrifier 2 horror ment nagyot (250 ezer dolláros költségvetésből már 7,63 milliót termelt). 

Ti láttátok már a Black Adamet? Ha igen, hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)