Hirdetés

Befutott a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában első előzetese

|

A Doctor Strange and the Multiverse of Madness olyan ellenféllel állítja szembe kedvenc varázslónkat, akire sosem számítana.

Hirdetés

Már jóval azelőtt sejteni lehetett, hogy a Pókember: Nincs hazaút komoly hatással lesz majd az MCU egészére, hogy kijöttünk volna a vetítésről. Elvégre semmi sem lehetett egyértelműbb utalás további multiverzumos kavarásokra, mint a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában címe.

A Sam Raimi (aki a Tobey Maguire-féle Pókember-trilógia óta nem foglalkozott szuperhősökkel) dirigálta produkciónak kell majd elvileg összesodornia a WandaVision cselekményszálát a mozifilmekével.

Hirdetés

Ennek ismeretében cseppet sem meglepő, hogy már az első trailerben tiszteletét teszi a Skarlát Boszorkány, akitől Doctor Strange segítséget kér, miután jókora kulimászba keveredett a félresikerült varázslat folytán. A történet részese lesz még Mordo, a barátból lett ellenség, továbbá felbukkan még Shuma-Gorath is a gonoszok egyikeként, de nem tőlük fogja majd igazán kiverni a víz az egykori idegsebészt.

A Marvel a trailerrel párhuzamosan megmutatta a film hivatalos plakátját is. Íme, ez az. Hogy tetszik?

A Doctor Strange az Őrület Multiverzumában jelentős késést követően (amit elsősorban elengedhetetlen újraforgatásokkal és pótforgatásokkal indokoltak) 2022. május 6-án debütál a mozikban. Ti megnézitek majd?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)