Hirdetés

Az Oscar-díjas Guillermo del Toro most a Frankensteint hozza el a Netflixre

|

A Pinokkióhoz hasonlóan ezt is igazi sztárgárdával tervezi megvalósítani.

Hirdetés

A Disney+-ra készült Pinokkióval ellentétben a Netflix által bemutatott változat igazi csoda volt, Guillermo del Toro és Mark Gustafson úgy tudtak újat mondani egy ezerszer elmesélt történettel, hogy az megmelengette a szívünket, mindezt pedig olyan sztárok bevonásával tették, mint Ewan McGregor, Ron Perlman, Cate Blanchett, Christoph Waltz és Tilda Swinton.

A kiváló végeredményt nem csak a kritikusok és a streamingszolgáltató előfizetői értékelték, az Akadémia egy arany szoborral jutalmazta az idei Oscar-gálán, Del Toro pedig köszönőbeszédében hálát mondott a Netflixnek is a támogatásért. A két fél együttműködése folytatódik, méghozzá egy újabb izgalmas projekttel, amely ismételten egy már jól ismert sztorit fog új szintre emelni. 

Hirdetés

A Variety beszámolója alapján Guillermo del Toro legközelebb egy élőszereplős Frankenstein filmet hoz el a Netflixre, amelyet ő ír és rendez, állítólag már évek óta dolgozik Mary Shelley 1818-ban megjelent regényének feldolgozásán, de nem tudni, hogy mennyire lesz könyvhű az adaptáció.

Bár a Frankenstein honlap szerint a projektről folytatott tárgyalások még nagyon korai fázisban vannak, viszont azt már kiderült, hogy milyen színészekkel egyeztetnek a csatlakozásról: Andrew Garfield (A csodálatos Pókember, A fegyvertelen katona), Oscar Isaac (Holdlovag, Dűne) és Mia Goth (X, Pearl) egyaránt részesei lehetnek a produkciónak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyébként a Frankenstein annak a többéves szerződésnek a része, amelyet a Netflix Guillermo del Toróval kötött. Ez számos projektet magába foglal, amelyek a fejlesztés különböző szakaszaiban járnak, de ezek nagy részét sajnos nem ismerjük. A vállalat egyelőre nem kommentálta a hírt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)