Hirdetés

Az MCU része a Pókember: A Pókverzumon át? Az új előzetes tisztázta a dolgot

|

Igazi csemege lett a Marvel-rajongók számára a Pókember: A Pókverzumon át legújabb előzetese, amit nálunk magyar felirattal nézhetsz meg.

Hirdetés

Megérkezett a Pókember: A Pókverzumon át című animációs film legújabb előzetese, melyben a főhős, Miles Morales egy seregnyi másik Pókemberrel találja magát szemben, akik valamiért el akarják kapni a srác grabancát. Nagyjából kezd körvonalazódni a sztori, miszerint Miles egyetlen életet (valószínűleg saját apjáét) akar megmenteni a teljes multiverzum helyett, de nem csak ezért lett nagyon izgalmas a friss trailer.

A 2099-es világ saját Pókembere, az Oscar Isaac által megszólaltatott Miguel O'Hara ugyanis egészen konkrétan megemlíti azt a galibát, amit Doctor Strange és az 199999-es Föld Pókembere okozott. A Marvelnél megvan az összes alternatív univerzum saját száma, a fő képregényes világ például a 616-os realitás. Nos, az 199999-es Föld pedig nem más, mint maga az MCU, a Marvel filmes univerzuma.

Hirdetés

Most tehát megerősítést nyert, hogy minden mindennel összefügg, a Pókember: A Pókverzumon át szereplői pontosan tisztában vannak azzal, mi történt a 199999-es Földön, a Pókember: Nincs hazaút mozifilmben - itt ugyebár Doctor Strange és Pókember teljesen összekutyulták a multiverzumot.

Az előzetesben egyébként az alábbi videó nyitóképeként is használt jelenet is külön buksisimit érdemel, itt ugyanis a Spider-Man Unlimited animációs sorozat Pókembere mellett felbukkan a 2018-as Spider-Man játék főhőse is.

A Pókember: A Pókverzumon át egészen pontosan 2023. június 1-jén érkezik majd a magyar mozikba. Ti meg fogjátok nézni a filmet?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)