Hirdetés

Az elemzők a Kék Bogár csúfos bukását jósolják

|

Bár többet kaszálhat premierkor, mint amire korábban számítottak, a Warner Bros. még így is alaposan megbánhatja, hogy a streaming helyett mozikba küldte a filmet.

Hirdetés

Éppen alapos átalakításon megy keresztül a DC filmes univerzuma James Gunn és Peter Safran vezetésével, akik csakis azon a projektekkel foglalkoznak, amikben látnak potenciált. Az új fősodort 2025-ben indítja el a Superman: Legacy, de az átállás előtt még ki kell pörögniük azoknak a műveknek is, amiket még az előző éra termelt ki: a Flash - A Villám és a Shazam! Az istenek haragja már bemutatkozott, hátra van még a hamarosan debütáló Kék Bogár, valamint az év végére szánt Aquaman és az elveszett királyság.

Bár a Superman: Legacy lesz az első DCU-film, Gunn nyilatkozatai alapján a Kék Bogár lehet az első DCU-karakter, amely egyfajta átvezetőként szolgálhat az új univerzum felé, és nincs kizárva a folytatás lehetősége sem - legalábbis korábban így tűnt, de a film kilátásai nem túl fényesek. 

Hirdetés

Az előrejelzések szerint a Kék Bogár nagyjából 30 millió dollárt hozhat a nyitóhétvégéjén, ami még így is jobb, mint a korábban jósolt 15-20 millió dollár, de ezzel is az idei leggyatrábbul szerepelő DC-filmmé lépne elő: a márciusban bemutatott Shazam! Az istenek haragja ugyanis 30,5 millió dollárral debütált, a júniusban mozikba küldött Flash - A Villám pedig 55 millió dollárral rajtolt el. 

Összehasonlításképpen, a Barbie 155 millió dollárt kasszírozott a nyitóhétvégéjén, míg az Oppenheimer 80 millió dollárt sepert be a sajátján. Ami a többi szuperhősfilmet illeti, a Marvel idei legnagyobb sikere A galaxis őrzői 3 volt, az 118 millió dollárt szedett össze nyitásként. 

A jelentések szerint a Kék Bogár hozzávetőlegesen 120 millió dollárból készült, amit nem lehetetlenség összekaparni, a sikerhez azonban ennél jóval több kell. Augusztus 17-től a hazai mozik is műsorra tűzik majd, ti meg fogjátok nézni?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)