Hirdetés

Az egykori Mandarin sem hagyta ki a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája díszbemutatóját

|

Ben Kingsley is ott volt a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája premierjén.

Hirdetés

A Marvel Studios a Vasember 3-ban merte először meglépni azt, hogy alaposan átveri a rajongókat, és teljesen kifacsarja az egyik közismert képregényes gonosztevőt. Mindenki azt hitte ugyanis, hogy Ben Kingsley tényleg Vasember egyik ősellenségét Mandarint alakítja, de a filmből kiderült (és most egy 8 esztendős spoiler következik), hogy Kingsley csak simán egy színészt alakít, aki maga is "eljátssza" csupán azt, hogy ő lenne a hírhedt Mandarin. 

A hamarosan nálunk is mozikba kerülő Shang-Chi és a tíz gyűrű legendájában viszont már az "igazi" Mandarint láthatjuk Tony Leung Chiu-wai alakításában. Ennek a filmnek a díszbemutatóján szúrák most ki Ben Kingsley-t.

Hirdetés

Hétfőn tartották meg a Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, avagy Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája vörös szőnyeges premierjét, itt készült az alábbi fotó is, melyen Kingsley látható.

A rajongói teóriák persze azonnal beindultak, és sokan egyből azt feltételezték, ez egy jel arra, hogy maga Kingsley is szerepelni fog az új filmben, de eddig semmiféle konkrétumot nem hallottunk arról, hogy a színész valóban felbukkanna a Shang-Chi moziban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)