Hirdetés

Az arcodat is lerobbantja a The Boys 3. évadának új előzetese

|

A teaser trailer után végre itt a The Boys folyatásának első nagybetűs előzetese.

Hirdetés

Hamarosan elstartol a The Boys harmadik évada, az Amazon illetékesei pedig úgy érezték, hogy a korábban már megvillantott rövidke kedvcsináló után épp itt az ideje bedobni az első valódi, teljes értékű előzetest is. Nos, megérte várni az új videóra, mivel abban nem csak egy teljesen megkattant Homelandert láthatunk, hanem felbukkan maga Soldier Boy is.

Soldier Boy ugyebár dedikáltan egy Amerika Kapitány paródia, a The Boys sorozatban pedig nem más kelti életre a karaktert, mint a Supernaturalből, avagy Odaátból ismert Jensen Ackles.

Hirdetés

Ahogy azt már megszokhattátok, mi minden friss előzetest magyar felirattal felvértezve mutatunk meg nektek, természetesen nincs ez másként az új The Boys trailer esetében sem.

A The Boys harmadik évada június 3-án fog megérkezni az Amazon Prime Video kínálatába.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)