Hirdetés

Az Amazon óriási összegeket költ epizódonként A Gyűrűk Ura sorozatra

|

A munkálatok előrehaladtával egyre több információ derül ki a készülő A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozatról.

Hirdetés

Javában készül az Amazon gondozásában a The Lord of the Rings: The Rings of Power című sorozat, amely majd a Prime Video kínálatában debütál. Ahogy a produkció egyre előrehaladottabb állapotba kerül, úgy derülnek ki újabb információk is a projekttel kapcsolatban - most például az, hogy mennyit is költött az Amazon epizódonként a sorozatra.

Ha a hírek igazak, még a Stranger Things negyedik évadánál is sokkal komoly összegekről beszélhetünk.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint a Prime Videónak nem kevesebb mint 465 millió amerikai dollárba került a sorozat beindítása és az első évad leforgatása. Ez a Stranger Things negyedik évadának epizódonkénti 30 milliójánál is jóval több, itt a nyolc rész minden darabja 58 millió dollárba került, ha leosztjuk a költségeket.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ha ez így nem lenne elég megdöbbentő, érdemes kontextusba helyezni, mennyi pénzről is beszélünk. 2021 magasan legsikeresebb mozifilmje a Pókember: Nincs hazaút volt, ami nagyjából 200 millió dollárból készült el. Ez azt jelenti, hogy A Gyűrűk Ura sorozatnak csak az első évada több mint kétszer annyi pénzből jött létre, mint a legutóbbi Pókember film.

Nemrég azt is megtudtuk, hogy a második évad már valószínűleg nem Új-Zélandon készül majd, hiszen ez is sokat dob a költségeken. A THR értesülései szerint a folytatást Angliában forgatják, ahol a Prime Videónak több stúdiója is rendelkezésre áll.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)