Hirdetés

Azért nincs még alcíme az Avengers 4-nek, mert elspoilerezné az Infinity Wart

|

A Marvel atyaúristene elárulta, miért nem rántották még le a leplet a 2019-ben érkező Bosszúállók mozi címéről.

Hirdetés

A Marvel tavaly nyáron jelentette be, hogy az eredetileg Infinity War Part I és Part II címen futó mozikat átnevezik, mert azok igencsak különböznek majd egymástól, és nem szeretnék összezavarni a nézőket. Ekkor kapta a harmadik rész az Avengers: Infinity War címet, míg a folytatás megmaradt Avengers 4 munkacímen.

A Marvel elnöke, Kevin Feige most a CinemaBlendnek elmondta, hogy ő már nyilván tudja a film alcímét, amit szándékosan nem hoztak nyilvánosságra, mert elspoilerezné az Infinity War eseményeit.

A pontos címet ennyiből nehéz lenne kitalálni, de egyáltalán nem lennénk meglepve, ha a jövő májusban a mozikba kerülő Infinity War során Thanos egyszer csak csettintene egyet és ezzel kinyírná az univerzum felét, a második részben pedig innen próbálnának felállni. Vagy valami hasonló.

Szerintetek hogyan bontják majd szét filmekre a történetet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)