Hirdetés

A Warner Bros. már tervezgeti az Aquaman 2-t

|

A hírek szerint a vállalat azt szeretné, hogy a folytatáson is az első rész rendezője dolgozzon.

Hirdetés

Sajnos elég kevés sikert aratott az elmúlt években a DC filmes univerzuma, viszont a tavaly év végén debütált Aquaman filmre elég sokan voltak kíváncsiak. Ráadásul most úgy tűnik, hogy a jövőben még egy önálló filmet kap majd Jason Momoa karaktere.

Hirdetés

A jelek szerint a Warner Bros. már dolgozik az Aquaman folytatásán, és a Deadline információi alapján úgy tűnik, hogy a vállalat ismét azt a James Want szeretné a rendezői székben látni, akinek az első részt is köszönhetjük. Azonban ez korántsem lesz egyszerű feladat a filmstúdió számára, ugyanis Wan egyik szóvivője azt nyilatkozta, hogy a rendező most pihenőn van, és addig nem fogja elvállalni a munkát, amíg el nem készül egy épkézláb forgatókönyv.

Ti örülnétek, ha folytatást kapna az Aquaman? Jó irányba megy ezzel a DC filmes univerzuma?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)