Hirdetés

Amber Heard megköszönte a rajongók támogatását

|

Bár a szerepét lecsökkentették és kivágták az akciójeleneteit az Aquaman 2-ből, hálás a rajongóknak kitartásukért.

Hirdetés

Johnny Depp rajongói már az Aquaman és az elveszett királyság forgatása alatt is felháborodtak amiatt, hogy amíg Deppet kirakták minden fontosabb franchise-ból a pereskedésük hatására, addig Amber Heard simán visszatérhet az Aquaman folytatásában. Több millióan követelték egy petícióval az eltávolítását, ám ennek természetesen nem lett semmilyen következménye.

Az igaz, hogy a kiadott trailerekben látványosan hanyagolták a Heard által alakított Merát, de ahogyan az Aquaman és az elveszett királyság kritikánkban felhívtuk rá a figyelmet, a karakter jelenléte egyáltalán nincs a nulla közelébe redukálva, szinte végig jelen van a filmben és fontos a sztori egészében - annak ellenére is, hogy nem sokat beszél.

Hirdetés

Az Aquaman 2 aztán megérkezett, kiábrándító nyitást produkált, és jelen pillanatban masszív bukásnak ígérkezik, amely kellemetlen úgy, hogy ez lett a DCEU hattyúdala. Amber Heard ennek ellenére az Instagramra posztolt néhány kulisszák mögötti fotót a forgatásról, és megköszönte a rajongóknak az elsöprő támogatást és szeretetet Mera visszatérésével kapcsolatban. 

A poszt több szempontból is nagyon érdekes. Egyrészt Heard eskü alatt vallotta azt 2022-ben a bíróság előtt, hogy nagyon keményen küzdött azért, hogy benne maradhasson a filmben, mert a Warner Bros. nem akarta, hogy visszatérjen. Végül a szerep egy nagyon lecsökkentett változatát játszhatta el, a forgatókönyvének új verziójából  pedig kivágták azokat a jeleneteket, amikben akció volt. Azt állította, hogy egy csomó jelenetét megnyirbálták, amit a filmet rendező James Wan később tagadott, szavai szerint eredetileg is az volt a terv, hogy kicsit háttérbe szorul Aquaman kapcsolata Merával, és a féltestvéréhez, Ormhoz (Patrick Wilson) fűződő viszonya kerül előtérbe. 

Másrészt Heard nem igazán vett részt a film népszerűsítésében, leginkább Jason Momoa és Patrick Wilson tolták a sajtózást. Hogy ennek lehet-e bármi köze ahhoz, hogy a jelentések szerint Momoa Johnny Deppnek öltözve próbálta meg kikészíteni Amber Heardöt a film forgatásán, azt nem tudni, viszont a leghangosabb rajongók végig ellene voltak Heard visszatérésének. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)