Hirdetés

Mégsem csatlakozik a Joker filmhez Alec Baldwin

|

A színész saját Twitterén reagált a szerepével kapcsolatos pletykákra.

Hirdetés

Két napja még több forrás alapján is azt híresztelték, hogy Alec Baldwin is csatlakozott a Joaquin Phoenix-féle Joker film stábjához. Ma viszont már maga a színész cáfolta a kapcsolódó híreket.

Hirdetés

Baldwint elméletileg Thomas Wayne szerepére igazolták volna, viszont elkezdtek terjedni a pletykák, hogy a színész otthagyja a mozit. Baldwin inkább biztosra ment, és Twitterén jelentette ki, hogy egyáltalán nem is szerződtették a filmre:

A Donald Trumpot emlegető félmondat kicsit furcsa lehet, de erre is van magyarázat. Thomas Wayne karaktere a tervek szerint a 80-as években egy hasonló stílusú üzletember lehet, mint Trump annak idején - Baldwin pedig az utóbbi időben igencsak népszerű a Saturday Night Live-ban, ahol az amerikai elnök parodizált karakterét alakítja. A bejegyzés még így is kissé félreérthető, mert lehet, hogy Baldwin nem akart egy újabb Trump-féle szerepet játszani, és azért nem vállalta a dolgot. Az viszont biztos, hogy a Joker filmben nem fog játszani, így a Warner Bros.-nak új színészt kell keresni a szerepre.

Ti mit gondoltok, ki játszhatná el a filmben Bruce Wayne apját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)