Hirdetés

Alec Baldwin is csatlakozott a Joker mozihoz

|

Újabb sztárral bővült a stáb, és még nem fix, de erős tipp van arra, milyen szerepet fog játszani.

Hirdetés

A Deadline információi alapján a Todd Phillips rendezésében készülő Joker mozihoz nem kisebb színész, mint Alec Baldwin csatlakozott.

Hirdetés

A Warner Bros. egyelőre nem erősítette meg a híreket, viszont elég valószínű, hogy Baldwin Thomas Wayne karakterét, vagyis Bruce Wayne apját fogja alakítani. Ami biztos a filmmel kapcsolatban, hogy Joaquin Phoenix Jokerként, a Deadpool 2-ben Dominot alakító Zazie Beetz pedig Sophie Dumondként fognak szerepelni. A színészgárda tagja még Marc Maron, Frances Conroy és Robert De Niro is, de az ő szerepüket még egyelőre nem jelentették be.

A Joker film egyébként várhatóan 2019. október 4-én debütál a mozikban. Ti örültök a választásnak, szívesen látnátok Alec Baldwint a szerepben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)