Hirdetés

Joaquin Phoenixet nem érdekli, mit gondolnak a rajongók a Joker szerepéről

|

Egy Joker filmszereppel elkerülhetetlenül jár a rajongói hisztéria is, de ez a színészt nagyon nem hatja meg.

Hirdetés

Joaquin Phoenix kapta Todd Phillips Joker filmjének főszerepét. A színész jelenleg is készül a szerepre, ami az első képregényfilmes próbálkozása lesz. Szerinte pont ez a legkevésbé fontos része az egésznek.

Hirdetés

Egy interjúban Joaquin elmondta, hogy mit gondol a Joker szereppel együtt érkező rajongói elvárásokról és véleményekről.

"Nem is érdekelhetne kevésbé. Nem foglalkoztat, hogy mit gondolnak erről mások. Az én megközelítésem minden filmhez ugyanaz. Engem a szerep és a rendező érdekel."

Bár nagyon nem ment bele a szereppel kapcsolatos részletekbe, annyit azért elárult, hogy mi fogta meg a projektben.

"Ha valamit egyedi lehetőségnek érzek, akkor nem számít sem a műfaj, sem a büdzsé. Ezek nem fontosak. Nekem az emberek, karakterek vizsgálata kelti fel az érdeklődésemet. A kémia, mint amikor meglátod, amit keresel egy szeretőben."

Mi szurkolunk neki, hogy legalább olyan emlékezetes alakítást nyújthasson, mint Heath Ledger vagy Jack Nicholson. És reméljük, hogy nem kell majd a rajongók hangosabb és rosszindulatúbb tábora miatt aggódnia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)