Hirdetés

A The Mandalorian második évada részletesen mesélhet a Darksaber eredetéről

|

Giancarlo Esposito ismét elárult nekünk egy keveset a The Mandalorian folytatásáról, és ahogy azt sejteni lehetett, a sötét pengéjű fénykard kiemelten fontos szerephez jut az új szezonban.

Hirdetés

Július közepén Giancarlo Esposito még azt pedzegette, hogy az általa eljátszott Star Wars karakter, vagyis Moff Gideon esetleg maga is erőhasználó lehet, most viszont azt hozta szóba egy interjú során, hogy a The Mandalorian sorozat ősszel érkező második évadában a karaktere által forgatott legendás fegyverről, a Darksaberről is kiderül majd egy s más.

Hirdetés

Esposito a Deadline-nak adott interjújában azt mondta, hogy a folytatásból ki fog derülni, honnan származik a fekete pengéjű fénykard (ezt mondjuk az animációs sorozatok ha nem is végtelenül részletesen, de bemutatták), és hogyan került elő ez az ősi fegyver a modern időkben. Hozzátette, hogy a kard kulcsfontosságú szerephez jutott Moff Gideon múltjában is, szóval minden jel arra mutat, hogy részletes magyarázatot kapunk majd arra, miként is jutott a karakter ehhez a fegyverhez.

Utoljára a Star Wars: Lázadók animációs sorozatban láthattuk a Darksabert, mikor is Sabine Wren átadta a fegyvert Bo-Katan Kryze-nek, a mandalori nép új vezetőjének. A pletykák szerint Bo-Katan is szerepel majd a The Mandalorian második évadában, szóval a lehetőség adott arra, hogy bemutassák, hogyan is kerülhetett tőle Moff Gideonhoz a kard.

Ha egyébként többet szeretnétek megtudni a Darksaberről, avagy Sötétkardról, akkor az alábbi két videónkat érdemes megnéznetek. Az első az összes, a hivatalos kánonban eddig már felbukkant fénykardszínről árul el fontos részleteket. 

A második pedig a mandalori nép eddig megismert történetét taglalja, melynek szerves része maga a Darksaber is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)