Hirdetés

A The Mandalorian főgonosza is erőhasználó lenne?

|

Giancarlo Esposito erre utalgatott egy interjú során, de azért még ne vegyetek mérget a dologra.

Hirdetés

Giancarlo Esposito nem sokat unatkozhat. A Better Call Saul és Breaking Bad sorozatok színésze lesz ugyanis a Far Cry 6 főgonosza, illetve természetesen Star Wars fronton is számíthatunk a visszatérésére, itt lesz a The Mandalorian második évadának gárdájában. Esposito karakterét az első szezon végén ismerhettük meg, az utolsó epizódban pedig az is kiderült, hogy jelenleg épp ő forgatja a galaxis egyik legkülönlegesebb fegyverét, a fekete pengéjű Darksaber fénykardot.

Hirdetés

Nemrég egy interjú során Giancarlo Esposito arra célozgatott, hogy sorozatbéli karaktere, Moff Gideon könnyen lehet, egyáltalán nem véletlenül forgat egy jedi fegyvert, ugyanis ő maga is erőhasználó lehet. Esposito egészen pontosan így fogalmazott:

"Az, hogy nála [Moff Gideonnál] van a kard, azt is jelenti, hogy képes is azt használni. El tudja végezni a piszkos munkát, egy harcos. [...] Ugyanakkor ez megteremti annak a lehetőségét is, hogy ő a "kevesek egyik". Lehetséges, hogy megvan benne "az", ez pedig számomra nagyon érdekes, és felmerül a kérdés, vajon ő esetleg egy bukott hős?"

A színész megpróbálja ügyesen körültáncolni a kijelentést, miszerint Gideon esetleg egy erőhasználó lenne, sőt még azt is pedzegeti, hogy talán egy bukott jediről van szó. Mindez persze cseppet sem jelenti azt, hogy Moff Gideon valóban több lenne egy birodalmi elöljárónál. A pontos részletekre várnunk kell idén őszig.

A The Mandalorian második évada a jelenlegi tervek szerint 2020 októberében kezdődhet el, természetesen csak és kizárólag a Disney+ felületén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)