Hirdetés

A The Boys spin-off szériájában is felbukkan majd a rajongók egyik kedvence

|

Az ifjú szuperhőstanoncokról szóló Gen V-ben hamarosan egy régi kedvencet köszönthetünk.

Hirdetés

Az Amazon Prime egyik új szenzációja a Gen V című spin-off széria, ami a The Boys univerzumában játszódik. Az ifjú, feltörekvő szuperhősöknek épített Godolkin University School of Crimefightingban követhetünk néhány diákot, akik Homelander és a Seven többi tagjának árnyékából próbálnak kitörni.

A sorozat egyelőre pont olyan elborult, mint a fő széria, és a hatodik rész vendégszereplője sem fogja finomítani a hangulatot.

Hirdetés

Az Amazon új posztja szerint nem más, mint Jensen Ackles, azaz Soldier Boy fogja tiszteletét tenni a sorozatban. Mivel az iskolát az a Vought International üzemelteti, amelyik a Seven csapatát is összeállította, így a kapcsolatot nem nehéz észrevenni a két sorozat között. Hogy Soldier Boy hogyan fog belekeveredni a hőstanoncok kalandjába, az majd a pénteki epizódból fog kiderülni.

A Gen V epizódjait az Amazon, Prime Video szolgáltatásán találjátok. Az új részek minden héten pénteken érkeznek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)