Hirdetés

A Simpson család atyja zseniálisan reagált a pletykára, hogy Homer felhagyott a fia fojtogatásával

|

Matt Groening egy rajzzal mutatta meg, hogy mit gondol az egészről.

Hirdetés

A már 35. évadánál járó A Simpson család visszatérő "poénja", hogy Homer fojtogatja a fiát, Bartot, amelyet egyértelműen humorforrásként használtak a készítők, és természetesen nem a családon belüli erőszak népszerűsítése volt a cél, azonban 1989 óta - amikor indult az animációs sorozat - sok minden változott. Így amikor a 35. szezon harmadik részében az új szomszéd azt mondja Homernek, hogy milyen erős a kézfogása, a családfő azzal reagál, hogy kifizetődött a gyerek fojtogatása, de már nem csinálja, mert változnak az idők. Akkor azt sokan úgy értelmezték, hogy véget ért egy korszak. 

Erre sokan ráugrottak a médiában hangzatos címekkel operálva, amely nyilván eljutott A Simpson család megalkotójához, Matt Groeninghez is, aki stílusos módon mondta el a véleményét. 

Hirdetés

A hivatalos The Simpsons Twitter/X-fiókra került ki egy rajz Groeningtől, amelyen Homer a clickbait miatt fojtogatja Bartot, a kísérő szöveg pedig a következő: "Homer Simpson nem ér rá nyilatkozni, mivel éppen Bart fojtogatásával van elfoglalva." 

Bőven lesz még lehetősége a készítőknek visszahozni ezt a geget, mivel már A Simpson család 36. évadát is berendelték, így a széria a televíziózás történetének leghosszabb ideig futó szkriptelt sorozata lett. A 2018-ban elhunyt Székhelyi József viszont nagyon hiányzik a magyar szinkronos változatból, sem Csuja Imre, sem Háda János nem tudta pótolni őt Homerként, és még mindig a fülünkben él a hangja, ahogy Bartnak azt mondja: "te kis teee".

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)