Hirdetés

Felhagyott Bart fojtogatásával Homer a Simpson családban

|

Igazából már évekkel ezelőtt felhagyott, de a készítők csak mostanában hívták fel erre a figyelmet.

Hirdetés

Az 1989-ben indult, jelenleg a 35. évadánál járó Simpson család egyik visszatérő eleme (mondhatni poénja), hogy Homer fojtogatja fiát, Bartot. Nem valószínű, hogy bárki pont emiatt követne el családon belüli erőszakot, és a készítők sem követendő (vagy elrettentő) példaként használták újra és újra, de egy korszak most lezárult.

A 35. évad október 22-én bemutatott, harmadik részében Homer bemutatkozik egy új szomszédnak, aki megjegyzi, milyen erős Simpson kézfogása. Ő erre azt válaszolja:

"Látod, Marge, a gyerek fojtogatása kifizetődött."

Hirdetés

Aztán gyorsan hozzáteszi, hogy "csak vicceltem, már nem csinálom. Változnak az idők."

Utoljára a 31. évad során fordult elő, hogy Bartot így fegyelmezte az apja, és már korábban is volt téma, helyes-e ez. A 22. évadban Kareem Abdul Jabbar tanított egy értékes leckét neki azzal, hogy megmutatta, milyen érzés lehet Bartnak a fojtogatás.

Egyébként nem fordult ez elő olyan gyakran, mint amennyire az emlékeinkben élhet, és egyáltalán nem kizárt, hogy sor kerül még rá később, de a széria ezzel és enélkül is sikerrel fut, a családon belüli erőszak problémáját pedig nem a Simpson családon keresztül lehet megoldani. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)