Hirdetés

A Sikoly 6 utolsó előzetese a legfélelmetesebb

|

Ez a film más lesz, mint a széria korábbi részei.

Hirdetés

Szédületes gyorsasággal leforgatták a tavaly bemutatott ötödik Sikoly folytatását, ami érthető is annak tükrében, hogy a mindössze 24 millióból készült meta slasher 140 millió dollárt szedett össze a mozikban. Az egyszerre rebootként és folytatásként is értelmezhető produkció (a filmben el is hangzik a requel kifejezés) sikeresen szólította meg a régi rajongókat azzal, hogy akit csak lehetett, visszahozott az életben maradt szereplők közül, miközben bevezetett pár új, a továbbiakban központi szerepet játszó karaktert.

Elsősorban rájuk vadászik majd a Sikoly 6 jellegzetes Szellempofa álarcot és köpenyt viselő gyilkosa, de néhány régi ismerős is az útjába akad. Azzal kapcsolatban pedig előzetesről-előzetesre növekszik bennünk a kétség, hogy mindannyian megúszhatják-e ezt a kalandot.

Hirdetés

A minden korábbinál brutálisabb módszereket alkalmazó gyilkost (nem véletlenül kapta meg a film végül a legszigorúbb korhatár-besorolást Magyarországon, még a 18-as karika is kevés neki) láthatóan nem zavarja az sem, ha tanúk szeme láttára koncolja fel áldozatait, hiszen mire végez, már úgysem marad senki, aki mesélhetne.

A Sikoly 6-ot március 9-étől vetítik a hazai mozik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)