Hirdetés

A Sárkányok házának rendezője szerint Aemond nem egy pszichopata...még

|

Az első évad utolsó része megkérdőjelezte az ifjú Targaryen józan eszét, de Ryan Condal szerint az még a helyén van.

Hirdetés

A Sárkányok háza 1. évada 10 kiváló epizóddal szórakoztatott bennünket, és most, hogy ez lepörgött, a showrunner, Ryan Condal megállás nélkül interjúkra jár. Egy ilyen évadzáró után ez nem is csoda.

Mivel most az egyik karakter szándékairól beszélünk, így a spoilerek elkerülhetetlenek. Ha még nem láttátok a hétfő hajnalban felkerült epizódot, akkor most forduljatok el.

Az epizód végén Aemond nagyon szeretett volna bosszút állni Lucerysen a gyerekkorában történtek miatt, de az mindvégig nyilvánvaló volt, hogy Aemond nem akarta megölni a fiút. Ez a levegőben is átjött, amikor Aemond megpróbált parancsolni sárkányának, de az nem hallgatott rá.

Hirdetés

Lucerys belehalt a táncba, és sokan Aemondot okolják érte.

"Aemond is felelős volt a történetekért, ebben nincs kétség. Aemond egy olyan karakter, akit gyerekkorában gúnyoltak és bántottak azért, mert nem volt sárkánya. Most van neki, most ő ül a világ leghatalmasabb szörnyetegén. Szerintem csak az volt a célja, hogy ezt megmutassa ellenfelének. Inkább az erőfitogtatás volt itt a lényeg, mintsem a gyilkosság. Az egy ostoba, impulzív döntés lett volna, ami nem vall Aemondra, pláne nem akkor, amikor még össze-vissza mozognak a figurák a táblán, és mindenki azt próbálja kipuhatolni, hogy ki hűséges ki felé, és ki hogyan tudja biztosítani a másik támogatását. Az, hogy Aemond azonnal a fegyverért nyúljon, egy ostoba húzás lett volna, ami persze végül megtörtént, és a dolgok kicsúsztak a kezei közül. Egy összetett jelenet volt az. Aemond ugyan nem ártatlan, de nem is egy pszichopata, akinek nincs egy szálnyi logikus gondolat sem a fejében."

A gyilkos tánc eredményeképp a még béke felé hajló Rhaenyra lemondott a diplomáciáról. A második évadban elindul majd a polgárháború, nem kis részben azért, mert Aemond azt hitte, hogy irányítani tudja Westeros legnagyobb, még élő sárkányát.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)