Hirdetés

A Sárkányok házának egyik szörnyetege terrorizálja New Yorkot

|

Az HBO mindent bevet a siker érdekében: a Times Square egy 3D-s kivetítőjét is kibérelték, ahonnan egy hatalmas sárkány mérgesen köpi lángjait a járókelők felé.

Hirdetés

A Sárkányok háza, a Trónok Harca előzménysorozata hamarosan végre a nagyközönség számára is látható lesz. A tartalomgyártók egy része már megnézhette az első epizódot, és bár reakcióik biztatóak voltak, vasárnap (itthoni idő szerint hétfőn) lesz a széria igazi próbatétele.

A 21-én esedékes premierre az HBO mindenhol felhívja a figyelmünket, köztük a new yorki Times Square-en is, ahol egy hatalmas, 3D-s kivetítő hirdeti a sárkányok érkezését.

Hirdetés

Időnként ősi romok jelennek meg a képernyőn melyek közül előmászik a Targaryen család egyik hűséges bestiája. A szörnyeteg dühösen néz a tömegekre, majd kiszórja lángjait, melyek elemésztik őt is, és a romokat is. Ennél jobb hangulatkeltésre már nincs már szükség.

Nyilván ennek is az a célja, hogy ne feledkezzünk meg a közelgő premierről, amit az HBO Maxen lehet majd követni. Ti várjátok már az új westerosi történetet?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)