Hirdetés

A Reddit szerint ennek a 10 színésznek a tehetségét tékozolta el leginkább a Marvel

|

Nem mindenki kapott képességeinek megfelelő lehetőséget az MCU-ban, a fórumozók pedig össze is szedtek tíz olyan remek művészt, akit elpazarolt a stúdió.

Hirdetés

Bármi is legyen a véleményünk az MCU filmjeiről, azt nem lehet elvitatni a Marveltől, hogy a casting többnyire remek, és az esetek többségében sikerült megtalálniuk a szerepekre azt, aki a legjobban illett a karakterhez, vagy ha nem, akkor a kiválasztott a saját képére formálta a figurát. Persze ezek a párosítások nem jöhettek volna létre olyan színészek nélkül, akik nemet mondtak a csatlakozásra, hiszen így például Robert Downey Jr. lett a befutó Tom Cruise helyett. 

A casting azonban egyetlen állomás csak egy hosszú úton, és rengeteg minden félremehet a célig: félreértelmezhetik a karaktert, rossz dialógusokat adhatnak a színésznek, megvághatják a jeleneteit és így tovább. A Marvel is belefutott párszor ilyen hibákba, ezekből szemezgetett a Reddit népe. 

Hirdetés

A Collider készített egy összesítést a fórum felhasználóinak véleménye alapján, hogy melyek azok az MCU-s színészek, akik a képességeikhez képest nagyon kevés játékidőt vagy felejthető szerepet kaptak, magyarul a Marvel elpazarolta a tehetségüket. Majdnem a lista fele a Thor-filmek szereplőiből áll, szóval a nézők egyértelműen ezekre az alkotásokra vannak a leginkább kihegyezve, de azért felkerült rá valaki a Fekete Párducból és A galaxis őrzőiből is. Mutatjuk a teljes listát: 

  1. Mads Mikkelsen (Kaecilius - Doctor Strange)
  2. Idris Elba (Heimdall - Thor, Thor: Sötét világ, Bosszúállók: Ultron kora, Thor: Ragnarök, Bosszúállók: Végtelen háború, Thor: Szerelem és mennydörgés)
  3. Christian Bale (Gorr - Thor: Szerelem és mennydörgés)
  4. Lee Pace (Ronan - A galaxis őrzői, Marvel Kapitány)
  5. Christopher Eccleston (Malekith - Thor: Sötét világ)
  6. Natalie Dormer (Lorraine - Amerika Kapitány: Az első bosszúálló)
  7. Karl Urban (Skurge - Thor: Ragnarök)
  8. Rachel McAdams (Dr. Christine Palmer - Doctor Strange, Doctor Strange az őrület multiverzumában)
  9. Ben Kingsley (Trevor Slattery - Vasember 3, Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája)
  10. Sterling K. Brown (N'Jobu - Fekete Párduc)

Ti mit gondoltok a top 10-ről? Kikkel bővítenétek a felsorolást?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)