Hirdetés

A Pókember sztárját összekeverték egy másik színésszel, és kis híján annak utalták a Bosszúállókért járó bónuszát

|

Pedig Tom Hollander egyáltalán nem úgy néz ki, mint Tom Holland, a névhasonlóság viszont így is összezavarta a könyvelőket.

Hirdetés

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatnunk a még csak 27 éves Tom Hollandet, aki a 2016-os Amerika Kapitány: Polgárháborúval robbant be Hollywoodba, mint az MCU Pókembere. Bár korábban is megtalálták kisebb-nagyobb felkérésekkel, Peter Parker megformálása tette ismertté, és faragott belőle olyan kaliberű sztárt a brit színészből, akinek gázsija láttán nem egy kollégájának tátva maradna a szája. Azóta pedig más franchise-okban (Uncharted) és komolyabb szerepekben (Mindig az ördöggel, A zsúfolt szoba) is kipróbálta magát.

Nála majd' 30 évvel idősebb honfitársa, Tom Hollander úgyszintén színész, méghozzá nem is ismeretlen. Szerepelt A Karib-tenger kalózaiban, a Büszkeség és balítélet 2005-ös adaptációjában, a Gosford Parkban, a Bohém rapszódiában és A Fehér Lótuszban. Ráadásul ez csak egy aprócska ízelítő a BAFTA-és SAG-díjas művész filmográfiájából, akit mégis simán összekevertek fiatalabb, hasonló nevű kollégájával, ebből pedig egy vicces anekdota kerekedett.

Hirdetés

Hollander nemrég a Late Night With Seth Meyers talkshow vendége volt legújabb produkciója, a Feud: Capote Vs. The Swans sorozat miatt (ebben a nagy hatású amerikai írót, Truman Capote-t személyesíti meg). A beszélgetés során szóba került az is, hogy gyakorta összetévesztik őt Tom Hollanddel (persze nem szemtől szembe), ami kínos pillanatokat és csalódott gyerekeket szokott eredményezni. Fel is idézett egy konkrét esetet, amikor az ügynöksége amely egy ideig Hollandet is képviselte, "apró" bakit vétett, és ifjabb kollégája helyett őt értesítette e-mailben arról, hogy mekkora bónusz üti a markát a Bosszúállókért.

Hollander ekkor épp egy barátja színházi előadásán ült, aki mellesleg heti 300 fontot keres, abban a jóleső tudatban, hogy ő viszont nemrég kaszált 30 lepedőt egy BBC sorozattal, így egy ideig biztosan nem lesznek anyagi gondjai. A szünetben ránézett a levelezéseire, és köztük volt egy e-mail az ügynökségétől a Bosszúállók mozis bevételei után járó bónusz első részletéről, amely több pénz volt, mint amennyit a színész valaha is az életében látott. Természetesen tévedés történt a könyvelésen, a hét számjegyű összeg ugyanis az MCU Pókemberét illette.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)